Реклама на NIVEA в Бургас

Рекламна кампания на "NIVEA FOR MEN" в град Бургас

В град Бургас се проведе рекламна кампания на NIVEA. Целта на събитието беше бургазлии да бъдат запознати с новата продуктова серия на NIVEA FOR MEN. Всеки маркиран минувач с рекламен стикер, по време на кампанията, е символично защитен със сребърно-охранителното действие предоставено от продуктите на NIVEA.

Реклама на паста за зъби ASTERA

Представяне на новата продуктова серия "ASTERA"

Професионално организирана рекламна кампания с включено продуктово представяне на продуктите от серията "Astera", които са разработени, за да отговорят максимално на изискванията на потребителите, като са следвани световните тенденции и препоръките на водещи стоматолози. Събитието се проведе под мотото "Здрави зъби за повече усмивки!".

Рекламна дегустация на продукти с марката "МЕРОНЕ"

Рекламна кампания с дегустация за фирма "МЕРОНЕ"

Във веригите магазини "Перла" и "Болеро" в градовете Бургас, Карнобат и Айтос, се състоя дегустация на млечните продукти на фирма "МЕРОНЕ". Компанията е носител на редица отличия и златни медали получени на различни изложения, което ги прави признати майстори в областта на млекопреработването.

Реклама на Месечина Мюзик

Рекламна кампания за "Месечина Мюзик"

"Месечина Мюзик" е продуцентска и мениджърска фирма създадена през 2006 година с основна цел представяне на българската музика извън границите на Република България. "Месечина Мюзик" организира и изяви на изпълнители гостуващи у нас. Те направиха рекламна кампания чрез разлепване на плакати и раздаване на брошури в град Бургас.


Начало » Услуги » Разпространение » Промоции и рекламни кампании

Рекламни кампании и промоции в Бургаска област

Тази услуга представлява раздаване на рекламни материали на ръка по време на изложения, панаири, хепънинги, промоции, в обществени заведения или търговски обекти. Възможност за пряк контакт на обучени сътрудници със заинтересованите на места със силна концентрация на потенциални клиенти.

С нарастващия брой на пазарите се организират все повече рекламни кампании: дегустации и акции. Те придобиват по-голямо значене във връзка със броя на населението и промяната на потребителската кошница. Според възприемането и тази реклама се нарича зрително-вкусова. Например разпращане на мостри от хранителни и други стоки, чрез директна поща или чрез провеждане на дегустации.

Основен фактор за успеха й е определянето на целта и вида: социална или потребителска; сезонна или извън сезонна; визуална или зрително-вкусова; местна, регионална или национална; въвеждаща или напомняща. Особено голямо значене има комуникацията с клиента. Не трябва да се забравя, че всяка кампания е конкретна и неповторима. Приложена с усет тя довежда до значителен ефект.

Свържете се с нас за повече информация. Благодарим ви за проявения интерес.



 

Просветление

 

Art Express е името на нашата рекламна агенция в Бургас. Основните ни дейности и цели са изработката и разпространението на рекламни материали на територията на град Бургас и региона.

 
 

Ние вярваме в добрите идеи водещи до реални, финансови резултати на нашите клиенти.

 
 
 

Клиентите говорят

Разгледайте клиентите, за които сме работили през изминалите години. Нашата репутация се гради на техният рекламен имидж:





Опитайте и вие

Ако имате въпроси към нас, моля обадете ни се на телефон 0879 853 503 или изпратете запитване по e-mail на адрес .

Благодарим ви!