Реклама на NIVEA в Бургас

Рекламна кампания на "NIVEA FOR MEN" в град Бургас

В град Бургас се проведе рекламна кампания на NIVEA. Целта на събитието беше бургазлии да бъдат запознати с новата продуктова серия на NIVEA FOR MEN. Всеки маркиран минувач с рекламен стикер, по време на кампанията, е символично защитен със сребърно-охранителното действие предоставено от продуктите на NIVEA.

Реклама на паста за зъби ASTERA

Представяне на новата продуктова серия "ASTERA"

Професионално организирана рекламна кампания с включено продуктово представяне на продуктите от серията "Astera", които са разработени, за да отговорят максимално на изискванията на потребителите, като са следвани световните тенденции и препоръките на водещи стоматолози. Събитието се проведе под мотото "Здрави зъби за повече усмивки!".

Рекламна дегустация на продукти с марката "МЕРОНЕ"

Рекламна кампания с дегустация за фирма "МЕРОНЕ"

Във веригите магазини "Перла" и "Болеро" в градовете Бургас, Карнобат и Айтос, се състоя дегустация на млечните продукти на фирма "МЕРОНЕ". Компанията е носител на редица отличия и златни медали получени на различни изложения, което ги прави признати майстори в областта на млекопреработването.

Реклама на Месечина Мюзик

Рекламна кампания за "Месечина Мюзик"

"Месечина Мюзик" е продуцентска и мениджърска фирма създадена през 2006 година с основна цел представяне на българската музика извън границите на Република България. "Месечина Мюзик" организира и изяви на изпълнители гостуващи у нас. Те направиха рекламна кампания чрез разлепване на плакати и раздаване на брошури в град Бургас.


Рекламна кампания на "NIVEA" в Бургас

В град Бургас се проведе рекламна кампания на NIVEA. Целта на събитието, организирано съвместно с нашите партньори от фирма "СКА ВИЖЪН ЕООД", беше бургазлии да бъдат запознати с новата продуктова серия на NIVEA FOR MEN, която включва ДЕО ДУШ ГЕЛ, ЛОСИОН, ПЯНА и ГЕЛ ЗА БРЪСНЕНЕ предлагащи нова формула със сребърна защита от ново поколение.Рекламната брошура е изработена от 150 грамова хартия с размери 210 на 200 mm. Дизайна е модерен и в тон с продуктовата гама на фирмата. Външната страна е лакирана, а от вътрешната са закрепени мини мостри на ДЕО ДУШ ГЕЛ и ЛОСИОН ЗА СЛЕД БРЪСНЕНЕ НИВЕА СИЛВЪР ПРОТЕКТ.

Всеки маркиран минувач с рекламен стикер, по време на кампанията, е символично защитен със сребърно-охранителното действие предоставено от продуктите на NIVEA.

Нашият екип от промотъри облечени с предварително подготвените полицейски униформи направиха голямо впечатление на всички граждани по време на кампанията. Идеята за този подход определено бе оригинална и даде очаквания резултат сред бургазлии и гостите на града.

Ако желаете да научите повече за рекламните услуги, които предлагаме, моля разгледайте нашия уеб сайт или се свържете с нашия екип по удобен за вас начин. Благодарим ви за проявения интерес. 

Просветление

 

Art Express е името на нашата рекламна агенция в Бургас. Основните ни дейности и цели са изработката и разпространението на рекламни материали на територията на град Бургас и региона.

 
 

Ние вярваме в добрите идеи водещи до реални, финансови резултати на нашите клиенти.

 
 
 

Клиентите говорят

Разгледайте клиентите, за които сме работили през изминалите години. Нашата репутация се гради на техният рекламен имидж:

Опитайте и вие

Ако имате въпроси към нас, моля обадете ни се на телефон 0879 853 503 или изпратете запитване по e-mail на адрес .

Благодарим ви!