Реклама на NIVEA в Бургас

Рекламна кампания на "NIVEA FOR MEN" в град Бургас

В град Бургас се проведе рекламна кампания на NIVEA. Целта на събитието беше бургазлии да бъдат запознати с новата продуктова серия на NIVEA FOR MEN. Всеки маркиран минувач с рекламен стикер, по време на кампанията, е символично защитен със сребърно-охранителното действие предоставено от продуктите на NIVEA.

Реклама на паста за зъби ASTERA

Представяне на новата продуктова серия "ASTERA"

Професионално организирана рекламна кампания с включено продуктово представяне на продуктите от серията "Astera", които са разработени, за да отговорят максимално на изискванията на потребителите, като са следвани световните тенденции и препоръките на водещи стоматолози. Събитието се проведе под мотото "Здрави зъби за повече усмивки!".

Рекламна дегустация на продукти с марката "МЕРОНЕ"

Рекламна кампания с дегустация за фирма "МЕРОНЕ"

Във веригите магазини "Перла" и "Болеро" в градовете Бургас, Карнобат и Айтос, се състоя дегустация на млечните продукти на фирма "МЕРОНЕ". Компанията е носител на редица отличия и златни медали получени на различни изложения, което ги прави признати майстори в областта на млекопреработването.

Реклама на Месечина Мюзик

Рекламна кампания за "Месечина Мюзик"

"Месечина Мюзик" е продуцентска и мениджърска фирма създадена през 2006 година с основна цел представяне на българската музика извън границите на Република България. "Месечина Мюзик" организира и изяви на изпълнители гостуващи у нас. Те направиха рекламна кампания чрез разлепване на плакати и раздаване на брошури в град Бургас.


Уеб дизайн услуги в Бургас

Уеб дизайнИскате ли да направите крачка пред конкуренцията? Ние можем да ви помогнем. Искате ли уеб сайт, с който да се отличите сред останалите? Ние можем да ви направим такъв. Искате ли уеб сайта ви да разчупи монитора ви? Е… можем да опитаме. Ние трансформираме нашият опит в незабравим и ефективен уеб дизайн. Екипът ни се състои от опитни бургазлии, които не се страхуват да експериментират и използват натрупания през годините опит в областта на уеб дизайна и програмирането. Ето как правим уеб сайтове.

Уеб дизайн, като никой друг

Ние изграждаме чудесни уеб сайтове. Правим всичко – от уеб дизайн, лого дизайн, дизайн на знаци и емблеми до регистрацията на домейн и уеб хостинг услуги. Можем да се погрижим за всеки аспект от вашия проект. Когато правим уеб дизайн винаги започваме с подготовка и планиране на проекта. Следват изготвяне на графичен проект, разработка и онлайн имплементиране и програмиране. Като допълнение можем да осигурим поддръжка на уеб сайта ви, както и да го обновяваме, когато това е необходимо.

 • Графичен дизайн
 • HTML, XHTML, CSS и програмиране
 • Сайтове за електронна търговия
 • Цифрова фотография
 • Изграждане на снимкови галерии
 • Лого дизайн
 • Сканиране и обработка на изображения
 • Ре-дизайн и подобрения на съществуващи уеб сайтове
 • Регистрация и управление на домейни
 • Уеб хостинг услуги за вашия уеб сайт
 • Създаване и управление на електронни пощи
 • Поддръжка и обновяване на уеб сайтове

Качествения, добре изработен уеб сайт може да се каже, че е задължителен за всеки вид бизнес в днешната модерна икономика. Визията и функционалността на вашия уеб сайт е определяща за първото впечатление, което ще направите пред вашите потенциални и бъдещи клиенти, които искат да научат повече за вашия бизнес. Често ролята на уеб сайта е от изключително важно значение за това дали даден клиент ще се свърже с вас или с пряката ви конкуренция.

Ние предлагаме ефективни уеб дизайн услуги на оправдана цена. Свържете се с нас за повече информация. Благодарим ви за проявения интерес.

 

Просветление

 

Art Express е името на нашата рекламна агенция в Бургас. Основните ни дейности и цели са изработката и разпространението на рекламни материали на територията на град Бургас и региона.

 
 

Ние вярваме в добрите идеи водещи до реални, финансови резултати на нашите клиенти.

 
 
 

Клиентите говорят

Разгледайте клиентите, за които сме работили през изминалите години. Нашата репутация се гради на техният рекламен имидж:

Опитайте и вие

Ако имате въпроси към нас, моля обадете ни се на телефон 0879 853 503 или изпратете запитване по e-mail на адрес .

Благодарим ви!