Реклама на NIVEA в Бургас

Рекламна кампания на "NIVEA FOR MEN" в град Бургас

В град Бургас се проведе рекламна кампания на NIVEA. Целта на събитието беше бургазлии да бъдат запознати с новата продуктова серия на NIVEA FOR MEN. Всеки маркиран минувач с рекламен стикер, по време на кампанията, е символично защитен със сребърно-охранителното действие предоставено от продуктите на NIVEA.

Реклама на паста за зъби ASTERA

Представяне на новата продуктова серия "ASTERA"

Професионално организирана рекламна кампания с включено продуктово представяне на продуктите от серията "Astera", които са разработени, за да отговорят максимално на изискванията на потребителите, като са следвани световните тенденции и препоръките на водещи стоматолози. Събитието се проведе под мотото "Здрави зъби за повече усмивки!".

Рекламна дегустация на продукти с марката "МЕРОНЕ"

Рекламна кампания с дегустация за фирма "МЕРОНЕ"

Във веригите магазини "Перла" и "Болеро" в градовете Бургас, Карнобат и Айтос, се състоя дегустация на млечните продукти на фирма "МЕРОНЕ". Компанията е носител на редица отличия и златни медали получени на различни изложения, което ги прави признати майстори в областта на млекопреработването.

Реклама на Месечина Мюзик

Рекламна кампания за "Месечина Мюзик"

"Месечина Мюзик" е продуцентска и мениджърска фирма създадена през 2006 година с основна цел представяне на българската музика извън границите на Република България. "Месечина Мюзик" организира и изяви на изпълнители гостуващи у нас. Те направиха рекламна кампания чрез разлепване на плакати и раздаване на брошури в град Бургас.


Начало » Интернет услуги

Интернет и уеб дизайн услуги в Бургас

Изработка на сайтове в БургасЕкипът, който се занимава с изработката на уеб сайтове в Бургас са също бургазлии, но от години предоставяме тези услуги в национален и международен мащаб. Може би се питате за какво би послужил един уеб сайт? Сайтовете са за хора, които искат да подобрят своят бизнес без значение дали е голям, среден или малък. Ние не правим просто уеб сайтове, ние използваме модерна технология за да подобрим вашият бизнес и присъствие в най-големия пазар: Интернет. Имаме опит както с микро уеб страници, така и с големи, новинарски и корпоративни уеб сайтове.

Успешните уеб сайтове се изграждат въз основа на взаимно разбиране и желание за работа. Човешките ресурси са също от толкова съществено значение както финансовите ресурси. Препоръчваме ви да изберете стратегия, която можете да поддържате и която ще ви донесе гарантиран, положителен резултат. Това, което можем да ви предложим и изработим ще подобри вашият бизнес! Гарантирано! Ето някои от причините, поради които е добра идея да работите с нас:

 1. Имаме собствен, уникален стил на работа.
 2. Малък и сплотен екип сме, можем да ви отделим необходимото време и внимание за да изпълним вашите идеи.
 3. Имаме дългогодишен опит в дизайна и програмирането на интернет сайтове и приложения. Можем да изпълним всяко ваше изискване свързано с вашия уеб сайт.

Чрез нас ще се научите как да използвате Интернет по-добре

Вярно е. Нашият екип разполага с широк спектър от знания за Интернет. Това означава, че можем да се справим и овладеем почти всяка задача или създала се ситуация. В крайна сметка обаче това не е от толкова голямо значение, колкото какво можем да направим, за да ви помогнем! Фокусираме се над това, с каква информация разполагате и какво е най-доброто решение за вашата нова уеб стратегия.

От какво се интересувате в момента?

 • Подобряване на съществуващ уеб сайт
 • Създаване на чисто нов уеб сайт
 • Обновяване на съществуващ сайт или страница
 • Електронен магазин с възможност за онлайн разплащане
 • Добавяне на функционалност в съществуващ уеб сайт
 • Google оптимизация на уеб сайт
 • Уеб хостинг услуги
 • Закупуване или прехвърляне на домейн

Ако сте взели сериозно решение за подобряване на вашия бизнес или стара интернет страница, то най-добре е да се срещнем и обсъдим какви възможности могат да ви бъдат от полза. 

Просветление

 

Art Express е името на нашата рекламна агенция в Бургас. Основните ни дейности и цели са изработката и разпространението на рекламни материали на територията на град Бургас и региона.

 
 

Ние вярваме в добрите идеи водещи до реални, финансови резултати на нашите клиенти.

 
 
 

Клиентите говорят

Разгледайте клиентите, за които сме работили през изминалите години. Нашата репутация се гради на техният рекламен имидж:

Опитайте и вие

Ако имате въпроси към нас, моля обадете ни се на телефон 0879 853 503 или изпратете запитване по e-mail на адрес .

Благодарим ви!