Реклама на NIVEA в Бургас

Рекламна кампания на "NIVEA FOR MEN" в град Бургас

В град Бургас се проведе рекламна кампания на NIVEA. Целта на събитието беше бургазлии да бъдат запознати с новата продуктова серия на NIVEA FOR MEN. Всеки маркиран минувач с рекламен стикер, по време на кампанията, е символично защитен със сребърно-охранителното действие предоставено от продуктите на NIVEA.

Реклама на паста за зъби ASTERA

Представяне на новата продуктова серия "ASTERA"

Професионално организирана рекламна кампания с включено продуктово представяне на продуктите от серията "Astera", които са разработени, за да отговорят максимално на изискванията на потребителите, като са следвани световните тенденции и препоръките на водещи стоматолози. Събитието се проведе под мотото "Здрави зъби за повече усмивки!".

Рекламна дегустация на продукти с марката "МЕРОНЕ"

Рекламна кампания с дегустация за фирма "МЕРОНЕ"

Във веригите магазини "Перла" и "Болеро" в градовете Бургас, Карнобат и Айтос, се състоя дегустация на млечните продукти на фирма "МЕРОНЕ". Компанията е носител на редица отличия и златни медали получени на различни изложения, което ги прави признати майстори в областта на млекопреработването.

Реклама на Месечина Мюзик

Рекламна кампания за "Месечина Мюзик"

"Месечина Мюзик" е продуцентска и мениджърска фирма създадена през 2006 година с основна цел представяне на българската музика извън границите на Република България. "Месечина Мюзик" организира и изяви на изпълнители гостуващи у нас. Те направиха рекламна кампания чрез разлепване на плакати и раздаване на брошури в град Бургас.


Регистрация на домейни

ДомейниДомейните представляват адреси в Интернет пространството. Пример за име на домейн е BULGARIA-DOMAIN.COM. Дори в момента да нямате изработен уеб сайт, е добра идея да си изберете едно или повече имена на домейни, които да си запазите предварително. Съветваме ви ако името, което сте си избрали е свободно за регистрация – да го регистрирате преди някой друг да ви изпревари.

Кой има право да регистрира домейн?

Абсолютно всяко физическо или юридическо лице може да си регистрира собствен домейн. За да имате домейн не е необходимо да имате регистрирана търговска марка.

Защо е важно името на домейна?

Както всяко търговско лого, емблема или име на фирма, домейна ви представя по определен начин в Интернет обществото, което не е никак малко. Често клиенти асоциират домейна с дейността, която развивате или услугите и продуктите, които предлагате. Чрез регистрация на домейн и обвързването му с хостинг план можете да достигнете световна аудиенция чрез Интернет. Ако не се занимавате с бизнес, домейна може да бъде използван за личен сайт, блог, хоби сайт или като подарък за човек от семейството или близък приятел.

Предимства на домейните

 1. Популяризира вашето име или дейност
 2. Отличава ви сред конкуренцията в Интернет
 3. Възможност за представяне в български и международни търсещи машини
 4. Избора на домейн съдържащ ключови думи е винаги добра идея
 5. Домейна може да бъде използван за създаване на електронна поща от типа @име-на-домейна.com

Важно е да знаете, че когато се регистрира домейн от един човек, той вече не е достъпен за регистрация от друг. Ежедневно се регистрират хиляди домейни от хиляди хората, така че не се бавете, регистрирайте своя домейн още сега. По неофициални данни на всеки 5 секунди в света се регистрира по един домейн. Не се колебайте и подсигурете присъствието си в Интернет.

Как се избира име на домейн

 1. Трябва да е кратко
 2. Да се помни лесно
 3. Да бъде лесно за изговаряне
 4. Да описва идеята на уеб сайта
 5. Да е част от името на вашата марка или фирма
 6. Да не е прекалено сходно с името на друг домейн
 7. Да е свързано с вашата дейност и интереси
 8. Да съдържа една или повече ключови думи към които се стремите

Ако желаете да научите повече информация за домейните, моля свържете се с нас.Благодарим ви за проявения интерес.


 

Просветление

 

Art Express е името на нашата рекламна агенция в Бургас. Основните ни дейности и цели са изработката и разпространението на рекламни материали на територията на град Бургас и региона.

 
 

Ние вярваме в добрите идеи водещи до реални, финансови резултати на нашите клиенти.

 
 
 

Клиентите говорят

Разгледайте клиентите, за които сме работили през изминалите години. Нашата репутация се гради на техният рекламен имидж:

Опитайте и вие

Ако имате въпроси към нас, моля обадете ни се на телефон 0879 853 503 или изпратете запитване по e-mail на адрес .

Благодарим ви!