Реклама на NIVEA в Бургас

Рекламна кампания на "NIVEA FOR MEN" в град Бургас

В град Бургас се проведе рекламна кампания на NIVEA. Целта на събитието беше бургазлии да бъдат запознати с новата продуктова серия на NIVEA FOR MEN. Всеки маркиран минувач с рекламен стикер, по време на кампанията, е символично защитен със сребърно-охранителното действие предоставено от продуктите на NIVEA.

Реклама на паста за зъби ASTERA

Представяне на новата продуктова серия "ASTERA"

Професионално организирана рекламна кампания с включено продуктово представяне на продуктите от серията "Astera", които са разработени, за да отговорят максимално на изискванията на потребителите, като са следвани световните тенденции и препоръките на водещи стоматолози. Събитието се проведе под мотото "Здрави зъби за повече усмивки!".

Рекламна дегустация на продукти с марката "МЕРОНЕ"

Рекламна кампания с дегустация за фирма "МЕРОНЕ"

Във веригите магазини "Перла" и "Болеро" в градовете Бургас, Карнобат и Айтос, се състоя дегустация на млечните продукти на фирма "МЕРОНЕ". Компанията е носител на редица отличия и златни медали получени на различни изложения, което ги прави признати майстори в областта на млекопреработването.

Реклама на Месечина Мюзик

Рекламна кампания за "Месечина Мюзик"

"Месечина Мюзик" е продуцентска и мениджърска фирма създадена през 2006 година с основна цел представяне на българската музика извън границите на Република България. "Месечина Мюзик" организира и изяви на изпълнители гостуващи у нас. Те направиха рекламна кампания чрез разлепване на плакати и раздаване на брошури в град Бургас.


Начало » Изработка на обемни букви

Обемни букви

Обемни букви

Рекламна агенция „АРТ ЕКСПРЕС” предлага изработка на обемни букви и псевдо-обемни букви от различни видове материали. Обемните букви са подходящ избор за реклама на заведения, хотели, къщи за гости, магазини, офиси и други видове обекти с обособена търговска цел.

Накратко - обемните букви сами по себе си представляват 3D елементи, които се изработват с гръб и страни от различни видове рекламни материали. Лицето най-често е транслуцентен плексиглас или коматекс облепен с рекламно фолио. Като най-добър материал се предпочита алуминиева ламарина, защото не се поддава на корозия.

Обемните букви са дългосрочна и изгодна инвестиция като се има предвид техния „живот”, който при правилна поддръжка и експлоатация е над 10 години. В комбинация с обемни букви могат да бъдат изработени и обемни символи или фирмени лога. Обемните форми могат да бъдат светещи и несветещи.

Светещите обемни букви от своя страна могат да бъдат: отворени, затворени и контражурни.
Несветещите обемни букви могат да бъдат изработени от плексиглас, коматекс, екструдиран пенополистирол (XPS) и метални.

Най-желаните от нашите клиенти обемни букви са съчетание от форми от неръждаема стомана и неон (зад тях). Тази комбинация създава прекрасен светлинен ореол около обемните букви с цвета на използвания неон. Друга разпространена практика при изработката на обемни букви е например рекламна табела с обемни форми и основа еталбонд. Разбира се няма как да пропуснем и прорязания еталбонд с обемни букви от прозрачен плексиглас.

Обемни букви Слънчев бряг

Обемните букви представляват триизмерни тела във формата на букви, цифри или други символи. Обемните букви могат да бъдат изработени от алуминиева ламарина (за гръб и страници), като лицето може да бъде от транслуцентен (полупрозрачен) плексиглас. Алуминиевата ламарина е предпочитан материал за обемните букви, тъй като тя не се поддава на корозия (ръжда).

Обемни букви Ямбол

Рекламна агенция в Бургас изработва светещи и несветещи обемни букви на конкурентни цени. Проектиране, изработка и монтаж на конструкции за обемни букви. Проектиране на електроинсталации за светещи обемни букви.

Обемни букви Емона


 

Просветление

 

Art Express е името на нашата рекламна агенция в Бургас. Основните ни дейности и цели са изработката и разпространението на рекламни материали на територията на град Бургас и региона.

 
 

Ние вярваме в добрите идеи водещи до реални, финансови резултати на нашите клиенти.

 
 
 

Клиентите говорят

Разгледайте клиентите, за които сме работили през изминалите години. Нашата репутация се гради на техният рекламен имидж:

Опитайте и вие

Ако имате въпроси към нас, моля обадете ни се на телефон 0879 853 503 или изпратете запитване по e-mail на адрес .

Благодарим ви!