Реклама на NIVEA в Бургас

Рекламна кампания на "NIVEA FOR MEN" в град Бургас

В град Бургас се проведе рекламна кампания на NIVEA. Целта на събитието беше бургазлии да бъдат запознати с новата продуктова серия на NIVEA FOR MEN. Всеки маркиран минувач с рекламен стикер, по време на кампанията, е символично защитен със сребърно-охранителното действие предоставено от продуктите на NIVEA.

Реклама на паста за зъби ASTERA

Представяне на новата продуктова серия "ASTERA"

Професионално организирана рекламна кампания с включено продуктово представяне на продуктите от серията "Astera", които са разработени, за да отговорят максимално на изискванията на потребителите, като са следвани световните тенденции и препоръките на водещи стоматолози. Събитието се проведе под мотото "Здрави зъби за повече усмивки!".

Рекламна дегустация на продукти с марката "МЕРОНЕ"

Рекламна кампания с дегустация за фирма "МЕРОНЕ"

Във веригите магазини "Перла" и "Болеро" в градовете Бургас, Карнобат и Айтос, се състоя дегустация на млечните продукти на фирма "МЕРОНЕ". Компанията е носител на редица отличия и златни медали получени на различни изложения, което ги прави признати майстори в областта на млекопреработването.

Реклама на Месечина Мюзик

Рекламна кампания за "Месечина Мюзик"

"Месечина Мюзик" е продуцентска и мениджърска фирма създадена през 2006 година с основна цел представяне на българската музика извън границите на Република България. "Месечина Мюзик" организира и изяви на изпълнители гостуващи у нас. Те направиха рекламна кампания чрез разлепване на плакати и раздаване на брошури в град Бургас.


Рекламна кампания с дегустация за фирма "МЕРОНЕ"

Във вериги магазини "Перла" и "Болеро" в градовете Бургас, Айтос и Карнобат, се състоя дегустация на млечните продукти на фирма "МЕРОНЕ". Компанията е носител на редица отличия и златни медали получени на различни изложения, което ги прави признати майстори в областта на млекопреработването.

Те се представиха със своите уникални по вкус и качество български кашкавали от козе, овче и краве мляко, произведени в Алфатар - град намиращ се на 20 km южно от Силистра. В Алфатар е разположено предприятието на фирмата на площ от 4,440 m2. Всички складови, битови, административни и обслужващи помещения отговарят на необходимите европейски стандарти.

За подготовката и организирането на дегустацията се погрижихме ние - "Арт-експрес". Специално обучения и подготвен екип от представители, млади и амбициозни момичета с нужната подготовка и опит, запознаха клиентите с качествата на продуктите на фирма "МЕРОНЕ". Като приканват клиентите да опитват от вкусните изделия, те обясняват произхода, качествата и предимствата на рекламираната стока. На всеки клиент се обяснява най-подробно за произхода, грамажа, цената и предимствата на всеки продукт. Когато представяме дадена стока или услуга на нашите клиенти, целим крайният потребител да остане впечатлен и достатъчно информиран за конкретния продукт или услуга.

Промоциите преминават в непринудена атмосфера, а клиентите остават очаровани от цялостната подготовка и организация наред с усмихнатите и приветливи момичета, които участват в рекламната кампания.

Фирма "МЕРОНЕ" ни се довериха и останаха доволни от постигнатите резултати. Направете го и вие - заложете на професионализма. Ако желаете да научите повече за рекламните услуги, който предлагаме, моля разгледайте нашия уеб сайт или се свържете с нашия екип по удобен за вас начин. Благодарим ви за проявения интерес. 

Просветление

 

Art Express е името на нашата рекламна агенция в Бургас. Основните ни дейности и цели са изработката и разпространението на рекламни материали на територията на град Бургас и региона.

 
 

Ние вярваме в добрите идеи водещи до реални, финансови резултати на нашите клиенти.

 
 
 

Клиентите говорят

Разгледайте клиентите, за които сме работили през изминалите години. Нашата репутация се гради на техният рекламен имидж:

Опитайте и вие

Ако имате въпроси към нас, моля обадете ни се на телефон 0879 853 503 или изпратете запитване по e-mail на адрес .

Благодарим ви!