Реклама на NIVEA в Бургас

Рекламна кампания на "NIVEA FOR MEN" в град Бургас

В град Бургас се проведе рекламна кампания на NIVEA. Целта на събитието беше бургазлии да бъдат запознати с новата продуктова серия на NIVEA FOR MEN. Всеки маркиран минувач с рекламен стикер, по време на кампанията, е символично защитен със сребърно-охранителното действие предоставено от продуктите на NIVEA.

Реклама на паста за зъби ASTERA

Представяне на новата продуктова серия "ASTERA"

Професионално организирана рекламна кампания с включено продуктово представяне на продуктите от серията "Astera", които са разработени, за да отговорят максимално на изискванията на потребителите, като са следвани световните тенденции и препоръките на водещи стоматолози. Събитието се проведе под мотото "Здрави зъби за повече усмивки!".

Рекламна дегустация на продукти с марката "МЕРОНЕ"

Рекламна кампания с дегустация за фирма "МЕРОНЕ"

Във веригите магазини "Перла" и "Болеро" в градовете Бургас, Карнобат и Айтос, се състоя дегустация на млечните продукти на фирма "МЕРОНЕ". Компанията е носител на редица отличия и златни медали получени на различни изложения, което ги прави признати майстори в областта на млекопреработването.

Реклама на Месечина Мюзик

Рекламна кампания за "Месечина Мюзик"

"Месечина Мюзик" е продуцентска и мениджърска фирма създадена през 2006 година с основна цел представяне на българската музика извън границите на Република България. "Месечина Мюзик" организира и изяви на изпълнители гостуващи у нас. Те направиха рекламна кампания чрез разлепване на плакати и раздаване на брошури в град Бургас.


Рекламна агенция Бургас - "Астера"

Рекламна кампания на пасти за зъби с марката "Astera", организирана от рекламна агенция "АРТ ЕКСПРЕС" Бургас, провела се под мотото "Здрави зъби за повече усмивки!".

Рекламна кампания на паста за зъби Астера в Бургас

Пастите за зъби Astera са резултат на продължителни проучвания и експерименти, както и на над 50-годишния ни опит в създаването и производството на средства за хигиена на устната кухина.

Продуктите от серията Astera са разработени, за да отговорят максимално на изискванията на потребителите, като са следвани световните тенденции и препоръките на водещи стоматолози.

Astera е един от пазарните лидери години наред и въпреки високата конкуренция е запазила своите позиции. Сред българските производители Astera няма пряк конкурент. Основни конкуренти на марката са международните компании, на които Astera не отстъпва по качество и разнообразие на продуктовата гама.

Рекламна агенция Бургас организира рекламна кампания на Астера

Компанията създава историята на пазара на продукти за орална хигиена в България и продължава да има решаваща роля за неговото развитие.

Под марка Astera на българския пазар се предагат пасти за зъби, четки за зъби, води за уста. Всяка една подкатегория съдържа богато портфолио от различни продукти с фокусирано, профилактично или комплексно дейтвие. Astera предлага и продукти за детска орална хигиена.

 

Просветление

 

Art Express е името на нашата рекламна агенция в Бургас. Основните ни дейности и цели са изработката и разпространението на рекламни материали на територията на град Бургас и региона.

 
 

Ние вярваме в добрите идеи водещи до реални, финансови резултати на нашите клиенти.

 
 
 

Клиентите говорят

Разгледайте клиентите, за които сме работили през изминалите години. Нашата репутация се гради на техният рекламен имидж:

Опитайте и вие

Ако имате въпроси към нас, моля обадете ни се на телефон 0879 853 503 или изпратете запитване по e-mail на адрес .

Благодарим ви!