Реклама на NIVEA в Бургас

Рекламна кампания на "NIVEA FOR MEN" в град Бургас

В град Бургас се проведе рекламна кампания на NIVEA. Целта на събитието беше бургазлии да бъдат запознати с новата продуктова серия на NIVEA FOR MEN. Всеки маркиран минувач с рекламен стикер, по време на кампанията, е символично защитен със сребърно-охранителното действие предоставено от продуктите на NIVEA.

Реклама на паста за зъби ASTERA

Представяне на новата продуктова серия "ASTERA"

Професионално организирана рекламна кампания с включено продуктово представяне на продуктите от серията "Astera", които са разработени, за да отговорят максимално на изискванията на потребителите, като са следвани световните тенденции и препоръките на водещи стоматолози. Събитието се проведе под мотото "Здрави зъби за повече усмивки!".

Рекламна дегустация на продукти с марката "МЕРОНЕ"

Рекламна кампания с дегустация за фирма "МЕРОНЕ"

Във веригите магазини "Перла" и "Болеро" в градовете Бургас, Карнобат и Айтос, се състоя дегустация на млечните продукти на фирма "МЕРОНЕ". Компанията е носител на редица отличия и златни медали получени на различни изложения, което ги прави признати майстори в областта на млекопреработването.

Реклама на Месечина Мюзик

Рекламна кампания за "Месечина Мюзик"

"Месечина Мюзик" е продуцентска и мениджърска фирма създадена през 2006 година с основна цел представяне на българската музика извън границите на Република България. "Месечина Мюзик" организира и изяви на изпълнители гостуващи у нас. Те направиха рекламна кампания чрез разлепване на плакати и раздаване на брошури в град Бургас.


Начало » Приложни изкуства

Приложни изкуства

Арт реклама БургасПриложните изкуства са възникнали още в древността. В годините, когато държавите се възраждат и народните занаяти започват да разцъфтяват. Художниците, майсторите, к... и занаятчиите започват да съвместяват труда си. От това сътрудничество се заражда новото изкуство - декоративно-приложно. Разнообразни битови предмети и украшения от дома се украсяват, изобразяват и изразяват творческите виждания и уменията на авторите си.

С времето голямата конкуренция на пазара постепенно води до повишаване на изискванията и естетическите качества на изделията. Така се налага да се наблегне на художествената конструкция на предметите и навлизане на машинно производство. Възниква самостоятелен творчески процес наречен ДИЗАЙН.

Дизайнът представлява синтез между науката, техниката и художественото творчество. Има основна роля в следните приложения: архитектура; дърворезба; пирография; текстил; керамика; различни видове сувенири; мозайка; витраж; батик; бродерия; оригами; икебана; аранжиране; декорация; декупаж; екслибрис; интарзия; макраме.

Ние екипът на Арт-експрес се грижим всяко едно изделие произлязло от нашата рекламна агенция да се откроява с индивидуалност и символика, изработката да е съчетана със съвременните материали и иновационни методи на изпълнение. Диалога с вас нашите клиенти води до успешни и желани резултати. Категориите на които сме наблегнали и в които имаме най-силни постижения са:

Нашите предимства са: опит в дейността, квалифицирани кадри, гъвкавост при изпълнение на поръчките!

  1. Директна работа с дизайнера
  2. Възможност за бърза реакция (конкурентни срокове)
  3. Уникални и неповторяеми изделия
  4. Прозрачност във всеки един етап от работата


 

Просветление

 

Art Express е името на нашата рекламна агенция в Бургас. Основните ни дейности и цели са изработката и разпространението на рекламни материали на територията на град Бургас и региона.

 
 

Ние вярваме в добрите идеи водещи до реални, финансови резултати на нашите клиенти.

 
 
 

Клиентите говорят

Разгледайте клиентите, за които сме работили през изминалите години. Нашата репутация се гради на техният рекламен имидж:

Опитайте и вие

Ако имате въпроси към нас, моля обадете ни се на телефон 0879 853 503 или изпратете запитване по e-mail на адрес .

Благодарим ви!