Реклама на NIVEA в Бургас

Рекламна кампания на "NIVEA FOR MEN" в град Бургас

В град Бургас се проведе рекламна кампания на NIVEA. Целта на събитието беше бургазлии да бъдат запознати с новата продуктова серия на NIVEA FOR MEN. Всеки маркиран минувач с рекламен стикер, по време на кампанията, е символично защитен със сребърно-охранителното действие предоставено от продуктите на NIVEA.

Реклама на паста за зъби ASTERA

Представяне на новата продуктова серия "ASTERA"

Професионално организирана рекламна кампания с включено продуктово представяне на продуктите от серията "Astera", които са разработени, за да отговорят максимално на изискванията на потребителите, като са следвани световните тенденции и препоръките на водещи стоматолози. Събитието се проведе под мотото "Здрави зъби за повече усмивки!".

Рекламна дегустация на продукти с марката "МЕРОНЕ"

Рекламна кампания с дегустация за фирма "МЕРОНЕ"

Във веригите магазини "Перла" и "Болеро" в градовете Бургас, Карнобат и Айтос, се състоя дегустация на млечните продукти на фирма "МЕРОНЕ". Компанията е носител на редица отличия и златни медали получени на различни изложения, което ги прави признати майстори в областта на млекопреработването.

Реклама на Месечина Мюзик

Рекламна кампания за "Месечина Мюзик"

"Месечина Мюзик" е продуцентска и мениджърска фирма създадена през 2006 година с основна цел представяне на българската музика извън границите на Република България. "Месечина Мюзик" организира и изяви на изпълнители гостуващи у нас. Те направиха рекламна кампания чрез разлепване на плакати и раздаване на брошури в град Бургас.


Рекламна агенция Бургас и езиков център "WORDS"
(организиране и провеждане на рекламна кампания)

Езиков център WORDS, Бургас е най-младият и модерен център за изучаване на чужди езици. Освен разнообразните ни езикови курсове с обща или специализирана насоченост, ние ти предлагаме подготовка за всички видове сертификатни изпити на Cambridge, международно признатите IELTS и TOFL iBT, подготовка за кандидатстудентски изпити, матури и друг вид частни уроци. Възползвай се и от останалите наши услуги, като официални преводи на над 10 езика, езиков одит на служителите от твоята фирма, машинопис и други.

Рекламна кампания на езиков център WORDS в Бургас

Сигурно вече си видял нашето лого с пръснатите думи в него? Да, на английски са. Искаш ли да научиш значението им заедно с нас? Въпреки хаотичната си подредба, те образуват нашата „формула” за успех – Вдъхнови се, представи си, раздвижи се, опитай, участвай, научи се, запази, знай, мотивирай, промени… УСПЕЙ ! Тази последователност следваме ние – младият и енергичен екип, който стои зад този проект. WORDS обединява всичко това, което през годините предишен опит, винаги е липсвало на нашите курсисти и на нас като професионалисти. Вярваме, че комфортът, творческият уют, модерната база и приятелската подкрепа по време на учебния процес са незаменима част в процеса на обучение. Изброеното не е маловажно, за да успяваме както ти, така и ние. Ние си поставяме високи цели. А ти… ?

Рекламна агенция Бургас организира рекламна кампания на езиков център WORDS

Езиков център "WORDS" разполага с:

  • Модерна учебна база
  • Съвременно оборудвани стаи, всяка от тях мултимедийно обезпечена с лаптоп, LCD телевизор и нужната компютърна периферия, съобразена с изискванията на учебния процес
  • Две големи учебни зали за групово, обучение оборудвани с бели дъски, телевизор и лаптоп
  • Три по-малки стаи за индивидуално и полуиндивидуално обучение, обзаведени с луксозни кожени дивани и фотьойли за пълен комфорт на  курсистите
  • Отделен офис, осигуряващ грижа и компетентно отношение към курсистите на езиковия център. Офис сътрудникът носи пряка отговорност за доброто посрещане на курсистите и е длъжен да предоставя необходимата  за тях информация, както и да урежда финансовите взаимоотношения
  • Приятен и съвременен интериор в учебните зали
  • Специална стая за почивка и кафе-пауза, обзаведена с кухненски блок, хладилна витрина за безалкохолни напитки и машина за вода. Във времето за почвика, или преди началото на учебния процес, курсистите ще имат възможност да консумират безплатно предлаганите от нас кафе, чай, минерална вода, или да закупят безалкохолна напитка 

Просветление

 

Art Express е името на нашата рекламна агенция в Бургас. Основните ни дейности и цели са изработката и разпространението на рекламни материали на територията на град Бургас и региона.

 
 

Ние вярваме в добрите идеи водещи до реални, финансови резултати на нашите клиенти.

 
 
 

Клиентите говорят

Разгледайте клиентите, за които сме работили през изминалите години. Нашата репутация се гради на техният рекламен имидж:

Опитайте и вие

Ако имате въпроси към нас, моля обадете ни се на телефон 0879 853 503 или изпратете запитване по e-mail на адрес .

Благодарим ви!