Реклама на NIVEA в Бургас

Рекламна кампания на "NIVEA FOR MEN" в град Бургас

В град Бургас се проведе рекламна кампания на NIVEA. Целта на събитието беше бургазлии да бъдат запознати с новата продуктова серия на NIVEA FOR MEN. Всеки маркиран минувач с рекламен стикер, по време на кампанията, е символично защитен със сребърно-охранителното действие предоставено от продуктите на NIVEA.

Реклама на паста за зъби ASTERA

Представяне на новата продуктова серия "ASTERA"

Професионално организирана рекламна кампания с включено продуктово представяне на продуктите от серията "Astera", които са разработени, за да отговорят максимално на изискванията на потребителите, като са следвани световните тенденции и препоръките на водещи стоматолози. Събитието се проведе под мотото "Здрави зъби за повече усмивки!".

Рекламна дегустация на продукти с марката "МЕРОНЕ"

Рекламна кампания с дегустация за фирма "МЕРОНЕ"

Във веригите магазини "Перла" и "Болеро" в градовете Бургас, Карнобат и Айтос, се състоя дегустация на млечните продукти на фирма "МЕРОНЕ". Компанията е носител на редица отличия и златни медали получени на различни изложения, което ги прави признати майстори в областта на млекопреработването.

Реклама на Месечина Мюзик

Рекламна кампания за "Месечина Мюзик"

"Месечина Мюзик" е продуцентска и мениджърска фирма създадена през 2006 година с основна цел представяне на българската музика извън границите на Република България. "Месечина Мюзик" организира и изяви на изпълнители гостуващи у нас. Те направиха рекламна кампания чрез разлепване на плакати и раздаване на брошури в град Бургас.


Начало » Рекламни услуги » Реклама в Бургас » Форми и средства на PR

Форми и средства на PR

PR за масово въздействие:

 • изнасяне на доклади, лекции, беседи в професионални курсове, симпозиуми, научно-технически срещи и конференции;
 • организиране на традиционни юбилейни чествания на личности и събития, конкурси, викторини, лотарии и т.н.;
 • публикуване в печата на годишни отчети и баланси, репортажи, статии, очерци, обзори, интервюта и др. за развитието, постиженията и перспективите на фирмата в дадена област;
 • устройване на срещи, пресконференции, научни сесии, изложби, ревюта, заводски музеи др. за установяване налични връзки с представители на деловите среди и на масмедиите;
 • излъчване на телевизионни репортажи, поздравителни концерти, състезания идр. обществено-значими прояви на фирмата;
 • разпространяване на специални печатни издания, вкл. албуми, алманаси, фирмени вестници, списания и информационни бюлетини;
 • прожектиране на престижни филми (документални, научнопопулярни, инструктивни), а също и на аудиовизуални програми;
 • предаване на актуални съобщения по национални и местни радиостанции, фирмени и панаирни радиовъзли, радиоколи и др.;
 • провеждане на публични консултации, демонстрации, дегустации, анкети и др. мероприятия за активизиране на обмена на информация със заинтересованите пазарни среди.

PR за индивидуално въздействие:

 • непосредствени контакти с реалните и потенциалните партньори - допитвания, консултации, дискусии, лични оферти;
 • отворени врати, т.е. осигуряване на достъп на интересуващите се да се запознават на място с дейността на фирмените поделения, с трудовото ежедневие и социалните придобивки на заетите специалисти и работници;
 • придружаване на контрагенти и др. видни гости за посещаване на обекти в страната, които са свързани с дейността на фирмата;
 • поканване на представители на партньорски фирми за гостуване по неделови поводи — културни и спортни събития, на курорт, за лекуване и пр.;
 • организиране на курсове и семинари за квалификация и специализация;
 • отпускане на стипендии, субсидиране на благотворителни акции, спонсориране на науката, изкуството, спорта и др.
 • удостояване с почетни дипломи, свидетелства, възпоменателни фирмени награди, медали, флагчета, значки, благодарствени писма и др.

Проявите на PR трябва да свидетелстват за доброжелателство, взаимно доверие и пълна хармония в отношенията както между членовете и сътрудниците на фирмата, така и с деловите среди и държавните институции.


 

Просветление

 

Art Express е името на нашата рекламна агенция в Бургас. Основните ни дейности и цели са изработката и разпространението на рекламни материали на територията на град Бургас и региона.

 
 

Ние вярваме в добрите идеи водещи до реални, финансови резултати на нашите клиенти.

 
 
 

С уважение: ...................
Божидар Шивачев

Клиентите говорят

Разгледайте клиентите, за които сме работили през изминалите години. Нашата репутация се гради на техният рекламен имидж:

Опитайте и вие

Ако имате въпроси към нас, моля обадете ни се на телефон +359.899.835.493 или изпратете запитване по e-mail на адрес .

Благодарим ви!