Реклама на NIVEA в Бургас

Рекламна кампания на "NIVEA FOR MEN" в град Бургас

В град Бургас се проведе рекламна кампания на NIVEA. Целта на събитието беше бургазлии да бъдат запознати с новата продуктова серия на NIVEA FOR MEN. Всеки маркиран минувач с рекламен стикер, по време на кампанията, е символично защитен със сребърно-охранителното действие предоставено от продуктите на NIVEA.

Реклама на паста за зъби ASTERA

Представяне на новата продуктова серия "ASTERA"

Професионално организирана рекламна кампания с включено продуктово представяне на продуктите от серията "Astera", които са разработени, за да отговорят максимално на изискванията на потребителите, като са следвани световните тенденции и препоръките на водещи стоматолози. Събитието се проведе под мотото "Здрави зъби за повече усмивки!".

Рекламна дегустация на продукти с марката "МЕРОНЕ"

Рекламна кампания с дегустация за фирма "МЕРОНЕ"

Във веригите магазини "Перла" и "Болеро" в градовете Бургас, Карнобат и Айтос, се състоя дегустация на млечните продукти на фирма "МЕРОНЕ". Компанията е носител на редица отличия и златни медали получени на различни изложения, което ги прави признати майстори в областта на млекопреработването.

Реклама на Месечина Мюзик

Рекламна кампания за "Месечина Мюзик"

"Месечина Мюзик" е продуцентска и мениджърска фирма създадена през 2006 година с основна цел представяне на българската музика извън границите на Република България. "Месечина Мюзик" организира и изяви на изпълнители гостуващи у нас. Те направиха рекламна кампания чрез разлепване на плакати и раздаване на брошури в град Бургас.


Рекламни каталози

Каталогът е най-скъпото рекламно справочно издание. Големите му възможности го извеждат на преден план сред множеството други средства на рекламата и насърчението на продажбите. Информацията, която трябва да съдържа е: максимално количество данни в подробности, подреждането и представянето и. Сведенията в него трябва да са проверени, безспорни и доказуеми. Особено важно за каталога е поместването на снимков материал на максимален брой изделия. Използват се илюстрации, фотографии и работни схеми. В каталога трябва да са включени само стоки, които търговецът е в състояние да достави. Ежегодно или през две години изданията трябва да се актуализират, да отразяват новостите в производството, пласмента, измененията в цените, реализацията и т. н. Каталожния материал трябва да бъде групиран, обозначен с помоща на изобразяване на технически данни, междинни заглавия, шрифтови различия, цветови контрасти. Това прави използването му лесно и предпочитането му пред други печатни издания. Целта на каталога е пълно задоволяване на информационните потребности на адресата. Каталогът е успешен, когато е постигнал:

  • получаване на запитвания;
  • получаване на поръчки;
  • завоюване на признание от страна на потенциалните купувачи.

Друга функция, която изпълнява е да отразява престижа на дадена компания, като изгражда положителна представа за високото равнище на произвежданите стоки, широките търговски връзки и възможности на компанията, нейните традиции или нейният растеж. Размерите и обема на каталога зависят от това дали са предназначени за панаири, аукциони, дали са асортиментни, за резервни части, търговско-посреднически или каталози за търговия по пощата. Издаването на един каталог е изключително сложна професионална работа. Ние имаме нужния опит за това.

Съдържанието на тази страница е в процес на обновяване!

Свържете се с нас за повече информация. Благодарим ви за проявения интерес. 

Просветление

 

Art Express е името на нашата рекламна агенция в Бургас. Основните ни дейности и цели са изработката и разпространението на рекламни материали на територията на град Бургас и региона.

 
 

Ние вярваме в добрите идеи водещи до реални, финансови резултати на нашите клиенти.

 
 
 

Клиентите говорят

Разгледайте клиентите, за които сме работили през изминалите години. Нашата репутация се гради на техният рекламен имидж:

Опитайте и вие

Ако имате въпроси към нас, моля обадете ни се на телефон 0879 853 503 или изпратете запитване по e-mail на адрес .

Благодарим ви!