Реклама на NIVEA в Бургас

Рекламна кампания на "NIVEA FOR MEN" в град Бургас

В град Бургас се проведе рекламна кампания на NIVEA. Целта на събитието беше бургазлии да бъдат запознати с новата продуктова серия на NIVEA FOR MEN. Всеки маркиран минувач с рекламен стикер, по време на кампанията, е символично защитен със сребърно-охранителното действие предоставено от продуктите на NIVEA.

Реклама на паста за зъби ASTERA

Представяне на новата продуктова серия "ASTERA"

Професионално организирана рекламна кампания с включено продуктово представяне на продуктите от серията "Astera", които са разработени, за да отговорят максимално на изискванията на потребителите, като са следвани световните тенденции и препоръките на водещи стоматолози. Събитието се проведе под мотото "Здрави зъби за повече усмивки!".

Рекламна дегустация на продукти с марката "МЕРОНЕ"

Рекламна кампания с дегустация за фирма "МЕРОНЕ"

Във веригите магазини "Перла" и "Болеро" в градовете Бургас, Карнобат и Айтос, се състоя дегустация на млечните продукти на фирма "МЕРОНЕ". Компанията е носител на редица отличия и златни медали получени на различни изложения, което ги прави признати майстори в областта на млекопреработването.

Реклама на Месечина Мюзик

Рекламна кампания за "Месечина Мюзик"

"Месечина Мюзик" е продуцентска и мениджърска фирма създадена през 2006 година с основна цел представяне на българската музика извън границите на Република България. "Месечина Мюзик" организира и изяви на изпълнители гостуващи у нас. Те направиха рекламна кампания чрез разлепване на плакати и раздаване на брошури в град Бургас.


Реклама и надписи върху витрини

Художественото оформление на една витрина може да бъде направено по няколко начина. Използвайки различни техники на брандиране, ние можем да Ви предложим разнообразие от варианти съобразени с това какъв ефект искате да постигнете. Мнозина от Вас вече са виждали облепени витрини или стъкла на автобуси с така нареченото перфо-фолио. Този способ за реклама позволява на минувачите да се наслаждават на пълноцветното изображение върху медията и да разглеждат рекламното послание, като в същото време погледът им не може да проникне зад витрината. Това обаче не се отнася за клиентите, които са вече в магазина или в офиса. От другата страна на витрината те спокойно могат да наблюдават събитията навън без да им пречи облепената площ и без да има затъмнение. Този ефект се постига благодарение специалната технология за производството на този интересен продукт.

Ние Ви предлагаме проектиране, пълноцветен печат и монтаж на перфо-фолио върху витрини. Друг способ за монтиране на рекламни послания е апликацията от PVC фолио. С богатото си разнообразие от цветове и прозрачност на материята, самозалепващите фолиа с които разполагаме предлагат големи възможности за творчески подход. Посредством този метод Вашата витрина може да изглежда много стилна. Рекламният надпис, фигура или лого могат да се виждат отдалече и в същото време да не пречат на вашите клиенти да разглеждат стоката Ви през витрината.

Съдържанието на тази страница е в процес на обновяване!

Свържете се с нас за повече информация. Благодарим ви за проявения интерес. 

Просветление

 

Art Express е името на нашата рекламна агенция в Бургас. Основните ни дейности и цели са изработката и разпространението на рекламни материали на територията на град Бургас и региона.

 
 

Ние вярваме в добрите идеи водещи до реални, финансови резултати на нашите клиенти.

 
 
 

Клиентите говорят

Разгледайте клиентите, за които сме работили през изминалите години. Нашата репутация се гради на техният рекламен имидж:

Опитайте и вие

Ако имате въпроси към нас, моля обадете ни се на телефон 0879 853 503 или изпратете запитване по e-mail на адрес .

Благодарим ви!