Реклама на NIVEA в Бургас

Рекламна кампания на "NIVEA FOR MEN" в град Бургас

В град Бургас се проведе рекламна кампания на NIVEA. Целта на събитието беше бургазлии да бъдат запознати с новата продуктова серия на NIVEA FOR MEN. Всеки маркиран минувач с рекламен стикер, по време на кампанията, е символично защитен със сребърно-охранителното действие предоставено от продуктите на NIVEA.

Реклама на паста за зъби ASTERA

Представяне на новата продуктова серия "ASTERA"

Професионално организирана рекламна кампания с включено продуктово представяне на продуктите от серията "Astera", които са разработени, за да отговорят максимално на изискванията на потребителите, като са следвани световните тенденции и препоръките на водещи стоматолози. Събитието се проведе под мотото "Здрави зъби за повече усмивки!".

Рекламна дегустация на продукти с марката "МЕРОНЕ"

Рекламна кампания с дегустация за фирма "МЕРОНЕ"

Във веригите магазини "Перла" и "Болеро" в градовете Бургас, Карнобат и Айтос, се състоя дегустация на млечните продукти на фирма "МЕРОНЕ". Компанията е носител на редица отличия и златни медали получени на различни изложения, което ги прави признати майстори в областта на млекопреработването.

Реклама на Месечина Мюзик

Рекламна кампания за "Месечина Мюзик"

"Месечина Мюзик" е продуцентска и мениджърска фирма създадена през 2006 година с основна цел представяне на българската музика извън границите на Република България. "Месечина Мюзик" организира и изяви на изпълнители гостуващи у нас. Те направиха рекламна кампания чрез разлепване на плакати и раздаване на брошури в град Бургас.


Начало » Рекламни услуги » Реклама в Бургас » Функции на търговска марка

Функции на търговската марка

Маркетингова функция - осигурява дългосрочната пазарна стратегия на фирмата. Изразява се в предварително регистриране в страната и в чужбина на поредица от марки, които техният притежател може да пуска в употреба веднага, в най-подходящия момент. При въвеждането на нови продукти и нови пазари така се пести времето за изчакване на регистрацията. Такава функция изпълняват т. нар.: запасни (резервни) марки - за изпреварване на конкурентите или за бърза подмяна на компрометирали се марки; бариерни (блокиращи) марки - за възпрепятстване на недобросъвестни конкуренти, които биха ползвали ТМ, сходни на реномиран оригинал.

Идентифицираща (отличаваща) функция - разграничава продукта и неговия оферент от подобните на тях и се асоциира с определено качество и сигурност. При търговия на самообслужване тази функция е доминираща.

Гаранционна функция - задължава производителите да поддържат постоянно високо качество и си създават имидж за пълно и трайно доверие от страна на пазарните им партньори.

Стимулираща функция - за утвърждаване в деловите среди и широката общественост с безупречно пазарно поведение.

Активизираща функция - търсенето, предизвикано от реномето на ТМ, изпреварва предлагането, вследствие на което съответните стоки и услуги се продават своевременно и изгодно за всички.

Рекламна функция - като главна и неотменна рекламна константа ТМ свързва и обединява всички материали и средства за представянето на продукцията - етикети, опаковки, печатни издания, рекламни обяви, филми и др. Поради това, ТМ трябва да може да се поставя на всякакъв вид материал - хартия, плат, дърво, пластмаса, метал; да действа както плоскостно, така и пластично; да се репродуцира по всички способи на графичното изкуство; да бъде пригодена и за техническо възпроизвеждане чрез гравиране, бродиране, леене, пресоване, щамповане, щанцоване и пр.


 

Просветление

 

Art Express е името на нашата рекламна агенция в Бургас. Основните ни дейности и цели са изработката и разпространението на рекламни материали на територията на град Бургас и региона.

 
 

Ние вярваме в добрите идеи водещи до реални, финансови резултати на нашите клиенти.

 
 
 

С уважение: ...................
Божидар Шивачев

Клиентите говорят

Разгледайте клиентите, за които сме работили през изминалите години. Нашата репутация се гради на техният рекламен имидж:

Опитайте и вие

Ако имате въпроси към нас, моля обадете ни се на телефон +359.899.835.493 или изпратете запитване по e-mail на адрес .

Благодарим ви!