Реклама на NIVEA в Бургас

Рекламна кампания на "NIVEA FOR MEN" в град Бургас

В град Бургас се проведе рекламна кампания на NIVEA. Целта на събитието беше бургазлии да бъдат запознати с новата продуктова серия на NIVEA FOR MEN. Всеки маркиран минувач с рекламен стикер, по време на кампанията, е символично защитен със сребърно-охранителното действие предоставено от продуктите на NIVEA.

Реклама на паста за зъби ASTERA

Представяне на новата продуктова серия "ASTERA"

Професионално организирана рекламна кампания с включено продуктово представяне на продуктите от серията "Astera", които са разработени, за да отговорят максимално на изискванията на потребителите, като са следвани световните тенденции и препоръките на водещи стоматолози. Събитието се проведе под мотото "Здрави зъби за повече усмивки!".

Рекламна дегустация на продукти с марката "МЕРОНЕ"

Рекламна кампания с дегустация за фирма "МЕРОНЕ"

Във веригите магазини "Перла" и "Болеро" в градовете Бургас, Карнобат и Айтос, се състоя дегустация на млечните продукти на фирма "МЕРОНЕ". Компанията е носител на редица отличия и златни медали получени на различни изложения, което ги прави признати майстори в областта на млекопреработването.

Реклама на Месечина Мюзик

Рекламна кампания за "Месечина Мюзик"

"Месечина Мюзик" е продуцентска и мениджърска фирма създадена през 2006 година с основна цел представяне на българската музика извън границите на Република България. "Месечина Мюзик" организира и изяви на изпълнители гостуващи у нас. Те направиха рекламна кампания чрез разлепване на плакати и раздаване на брошури в град Бургас.


Рекламни постери, плакати и афиши

Плаката трябва да бъде запомнящ се, достъпен, да привлича погледа и да впечатлява. За всичко това се разчита на вида и големината на шрифта, контраста на цветовете и изображението. Разлепен на публични места: обществени сгради, улици, огради, входове, площади до него имат достъп голям брой преминаващи.

Подобни изисквания има и афиша. Различното при афиша е, че той оповестява за предстоящо мероприятие. Например театър, концерт, филм, състезание, обществена проява и др. Изображенията, фотографиите или колажите на афиша са в свободна форма. Задължително е да има поясняващ текст, да е уточнено времето и мястото на провеждане на събитието. Публикува се програма с участници, гостуващи звезди и други поясняващи обстоятелства.

Рекламна агенция "Арт-експрес" предлага проектиране, предпечат и печат на плакати и афиши с различни размери и тираж. Техните техническите характеристики се уточняват допълнително (вид хартия, грамаж, ламинат, UV защитен лак, пълноцветен печат и други).

Поради големия интерес към плакати на поп-звезди, фолк-звезди и актьори предлагаме извънредна услуга за пролетно-летния сезон – единични бройки на плакати на промоционални цени. Размерите са 41x29 cm и 47x32 cm с ваш снимков материал. При интерес, ще Ви изпратим нашият каталог с плакати в наличност.

Съдържанието на тази страница е в процес на обновяване!

Свържете се с нас за повече информация. Благодарим ви за проявения интерес. 

Просветление

 

Art Express е името на нашата рекламна агенция в Бургас. Основните ни дейности и цели са изработката и разпространението на рекламни материали на територията на град Бургас и региона.

 
 

Ние вярваме в добрите идеи водещи до реални, финансови резултати на нашите клиенти.

 
 
 

Клиентите говорят

Разгледайте клиентите, за които сме работили през изминалите години. Нашата репутация се гради на техният рекламен имидж:

Опитайте и вие

Ако имате въпроси към нас, моля обадете ни се на телефон 0879 853 503 или изпратете запитване по e-mail на адрес .

Благодарим ви!