Реклама на NIVEA в Бургас

Рекламна кампания на "NIVEA FOR MEN" в град Бургас

В град Бургас се проведе рекламна кампания на NIVEA. Целта на събитието беше бургазлии да бъдат запознати с новата продуктова серия на NIVEA FOR MEN. Всеки маркиран минувач с рекламен стикер, по време на кампанията, е символично защитен със сребърно-охранителното действие предоставено от продуктите на NIVEA.

Реклама на паста за зъби ASTERA

Представяне на новата продуктова серия "ASTERA"

Професионално организирана рекламна кампания с включено продуктово представяне на продуктите от серията "Astera", които са разработени, за да отговорят максимално на изискванията на потребителите, като са следвани световните тенденции и препоръките на водещи стоматолози. Събитието се проведе под мотото "Здрави зъби за повече усмивки!".

Рекламна дегустация на продукти с марката "МЕРОНЕ"

Рекламна кампания с дегустация за фирма "МЕРОНЕ"

Във веригите магазини "Перла" и "Болеро" в градовете Бургас, Карнобат и Айтос, се състоя дегустация на млечните продукти на фирма "МЕРОНЕ". Компанията е носител на редица отличия и златни медали получени на различни изложения, което ги прави признати майстори в областта на млекопреработването.

Реклама на Месечина Мюзик

Рекламна кампания за "Месечина Мюзик"

"Месечина Мюзик" е продуцентска и мениджърска фирма създадена през 2006 година с основна цел представяне на българската музика извън границите на Република България. "Месечина Мюзик" организира и изяви на изпълнители гостуващи у нас. Те направиха рекламна кампания чрез разлепване на плакати и раздаване на брошури в град Бургас.


Рекламни календари

Календарът е затвърдил позиция - първо място сред рекламните подаръци. Има голямо многообразие в изработката на календари, тъй като се предлагат на хора с различен ранг, длъжност, месторабота. Неговата сила е в неоспоримите му възможности да напомня дадена марка, фирмено име, дадена стока или дейност. Трябва да е функционален. Да дава по възможност лесно разбираема информация на читателя. Бивайки постоянно на показ, понякога пред различни хора, той трябва да притежава висока естетическа стойност и да е изготвен с много вкус. (Да не забравяме, че трябва да издържи на конкуренцията от други календари-подаръци) Ако фирмата е малка и разполага с по-малък бюджет е добре да намали тиража на календарите за сметка на изискването – оригиналност, защото ако то е спазено, ще спомогне за изграждане на образа и марката на компанията. За да се постигне самобитност може да се прибегне до ползване на различни похвати и материали.

Масовостта на календара и употребата му е създала почва за възникването на множество форми. Календарите, които предлагаме се поръчват предварително. Срока за изпълнението им зависи от вида: настолни, стенни, "вечни", джобни, тип бележник, с място за бележки, планери и много други. И не забравяйте най-важното изискване към него – навременното му изпращане/подаряване. Друго, което, трябва да знаете е че техният сезон трае от септември до декември всяка година.Т.е. ако планирате на време, ще имате успешна годишна кампания. Примерни модели и бройки:

Съдържанието на тази страница е в процес на обновяване!

При по-голям интерес можем да Ви предоставим информация с най-предпочитаните сюжети. Свържете се с нас за повече информация. Благодарим ви за проявения интерес. 

Просветление

 

Art Express е името на нашата рекламна агенция в Бургас. Основните ни дейности и цели са изработката и разпространението на рекламни материали на територията на град Бургас и региона.

 
 

Ние вярваме в добрите идеи водещи до реални, финансови резултати на нашите клиенти.

 
 
 

Клиентите говорят

Разгледайте клиентите, за които сме работили през изминалите години. Нашата репутация се гради на техният рекламен имидж:

Опитайте и вие

Ако имате въпроси към нас, моля обадете ни се на телефон 0879 853 503 или изпратете запитване по e-mail на адрес .

Благодарим ви!