Реклама на NIVEA в Бургас

Рекламна кампания на "NIVEA FOR MEN" в град Бургас

В град Бургас се проведе рекламна кампания на NIVEA. Целта на събитието беше бургазлии да бъдат запознати с новата продуктова серия на NIVEA FOR MEN. Всеки маркиран минувач с рекламен стикер, по време на кампанията, е символично защитен със сребърно-охранителното действие предоставено от продуктите на NIVEA.

Реклама на паста за зъби ASTERA

Представяне на новата продуктова серия "ASTERA"

Професионално организирана рекламна кампания с включено продуктово представяне на продуктите от серията "Astera", които са разработени, за да отговорят максимално на изискванията на потребителите, като са следвани световните тенденции и препоръките на водещи стоматолози. Събитието се проведе под мотото "Здрави зъби за повече усмивки!".

Рекламна дегустация на продукти с марката "МЕРОНЕ"

Рекламна кампания с дегустация за фирма "МЕРОНЕ"

Във веригите магазини "Перла" и "Болеро" в градовете Бургас, Карнобат и Айтос, се състоя дегустация на млечните продукти на фирма "МЕРОНЕ". Компанията е носител на редица отличия и златни медали получени на различни изложения, което ги прави признати майстори в областта на млекопреработването.

Реклама на Месечина Мюзик

Рекламна кампания за "Месечина Мюзик"

"Месечина Мюзик" е продуцентска и мениджърска фирма създадена през 2006 година с основна цел представяне на българската музика извън границите на Република България. "Месечина Мюзик" организира и изяви на изпълнители гостуващи у нас. Те направиха рекламна кампания чрез разлепване на плакати и раздаване на брошури в град Бургас.


Начало » Услуги » Реклама » Външна реклама » Билбордове в Бургас

Билбордове

Рекламна агенция „АРТ ЕКСПРЕС” работи съвместно с доказани партньорски фирми притежаващи собствена мрежа от рекламни съоръжения разположени на основни пътни артерии по първокласните пътища и автомагистралите на Република България.

За една успешна билборд реклама са от значение три неща – позицията, сезона и графичното оформление на билборда. Целта на всеки рекламен билборд е за кратко време да бъде запомнено вашето рекламно послание. Въз основа на него се определя неговото въздействие върху вашите потенциални клиенти. Възползвайте се от нашите услуги и ние ще се погрижим за вашето цялостно рекламно представяне. Нека ви помогнем да развиете още по-успешно своя бизнес.

Типове билборд конструкции

  • Пиза - размер: 4х3 метра
  • Мегабордове - размер: 8х4 метра
  • Мегабордове - размер: 12х4 метра
  • City Light (рекламно съоръжение в градска среда) - размер: 1.20 х 1.80 метра

Билбордове Бургас

 

Билборд тип "Пиза" - билборда е с размер 4х3 метра. Той е един от най-разпространените типове съоръжения за външна реклама, които намират приложение както в градски условия, така и по републиканската пътна мрежа. Предимството при този тип рекламни съоръжения, е че са лесни за обслужване и цената за отпечатване на рекламния винил е по-ниска.

Билборд тип "Мегаборд" 8х4 - билборда е с размер 8х4 метра. Този тип билборд намира приложение предимно по Републиканската пътна мрежа. Отличава се с добра видимост на рекламното платно. Минималния период за немане на този тип съоръжение е 4 периода или 2 месеца. Времето за реклама е съобразено с ефективността на рекламата, както и с цената за отпечатване на винилното платно.

Билборд тип "Мегаборд" 12х4 - билборда е с размер 12х4 метра. Най-ефективния за реклама тип билборд и най-предпочитан от големи компании за имиджова рекалма или рекламиране на ексклузивни промоционални продукти. Разположени са по автомагистрали или на основни пътни артерии, характеризиращи се с натоварен трафик, където Вашето рекалмно послание може да достигне до максиимален брой потребители. Минималния срок за немане е 4 рекламни периода /2 месеца/.

Билборд тип "City Light" - билборда е с размер 1.20х1.80 метра.Към момента все още нямаме изготвени такива позиции , но много скоро рекламните кампании ще се допълнят и от този семпъл и много близък до хората начин за представяне на даден продукт.

Свържете се с нас за повече информация. Благодарим ви за проявения интерес. 

Просветление

 

Art Express е името на нашата рекламна агенция в Бургас. Основните ни дейности и цели са изработката и разпространението на рекламни материали на територията на град Бургас и региона.

 
 

Ние вярваме в добрите идеи водещи до реални, финансови резултати на нашите клиенти.

 
 
 

Клиентите говорят

Разгледайте клиентите, за които сме работили през изминалите години. Нашата репутация се гради на техният рекламен имидж:

Опитайте и вие

Ако имате въпроси към нас, моля обадете ни се на телефон 0879 853 503 или изпратете запитване по e-mail на адрес .

Благодарим ви!