Реклама на NIVEA в Бургас

Рекламна кампания на "NIVEA FOR MEN" в град Бургас

В град Бургас се проведе рекламна кампания на NIVEA. Целта на събитието беше бургазлии да бъдат запознати с новата продуктова серия на NIVEA FOR MEN. Всеки маркиран минувач с рекламен стикер, по време на кампанията, е символично защитен със сребърно-охранителното действие предоставено от продуктите на NIVEA.

Реклама на паста за зъби ASTERA

Представяне на новата продуктова серия "ASTERA"

Професионално организирана рекламна кампания с включено продуктово представяне на продуктите от серията "Astera", които са разработени, за да отговорят максимално на изискванията на потребителите, като са следвани световните тенденции и препоръките на водещи стоматолози. Събитието се проведе под мотото "Здрави зъби за повече усмивки!".

Рекламна дегустация на продукти с марката "МЕРОНЕ"

Рекламна кампания с дегустация за фирма "МЕРОНЕ"

Във веригите магазини "Перла" и "Болеро" в градовете Бургас, Карнобат и Айтос, се състоя дегустация на млечните продукти на фирма "МЕРОНЕ". Компанията е носител на редица отличия и златни медали получени на различни изложения, което ги прави признати майстори в областта на млекопреработването.

Реклама на Месечина Мюзик

Рекламна кампания за "Месечина Мюзик"

"Месечина Мюзик" е продуцентска и мениджърска фирма създадена през 2006 година с основна цел представяне на българската музика извън границите на Република България. "Месечина Мюзик" организира и изяви на изпълнители гостуващи у нас. Те направиха рекламна кампания чрез разлепване на плакати и раздаване на брошури в град Бургас.


Начало » Рекламни услуги » Реклама в Бургас » Обекти на спонсорство в Бургас

Обекти на рекламно спонсорство

В сферата на науката се спонсорират определени дейности на висши учебни заведения, научноизследователски институти и организации, които извършват проучвания. Естествено, резултатите от тяхната работа трябва да допринасят за преуспяването на фирмата-спонсор, респ. за повишаване на нейната конкурентоспособност.

В сферата на културата и изкуствата се поема изцяло или частично издръжката на библиотеки, читалища, училища по изкуствата, театри, музеи, оркестри, фолклорни състави, шоу-спектакли и пр.; учредяват се стипендии за млади таланти, награди за конкурси, фестивали, изложби, литературни изяви и пр. с оглед имиджът на фирмата-спонсор да се асоциира с постиженията в съответната област.

Социалното спонсорство се изразява в отпускането на средства за откриване, обзавеждане и поддържане на обществени заведения (детски и старчески домове, болници, столове за бедни), за опазване на природата, а също и за преодоляване на природни бедствия както в собствената страна, така и в страни, с които фирмата има делови контакти.

Най-динамично се развива спонсорството в спортната област. Това се дължи на постоянно нарастващата популярност на спортните прояви и туризма, вследствие увеличаването на свободното време и пропагандирането на здравословен начин наживот. Спонсорират се личности, спортни отбори или събития, респ. организирането, издръжката и/или предаването им по телевизията.

Според Комисията "ХОУЪЛ" към МОК (която определи правилата за спонсориране на Олимпийските игри в Лос Анжелис -1984 г.) "Спонсорството е финансова подкрепа от чуждо на дейността лице или организация на даден спорт, спортно събитие, спортна организация или участие в състезания, за взаимна изгода на двете страни" (изгодите се уточняват в договор).

Докато спонсорството в спорта се изразява понякога твърде явно в рекламни прояви с цел увеличаване на печалбите, то ангажиментът за финансиране на научни, културни и социални мероприятия се окачествява по-скоро като форма на изява от системата на PR.

Фактори, обуславящи ефекта на спонсорството: динамичното развитие на спонсорството се дължи главно на:

  • множеството ограничения и забрани за традиционните рекламни изяви, напр. за рекламата на цигари, алкохол, лекарства и пр.;
  • постоянното повишаване на рекламните тарифи за масмедиите;
  • увеличаващото се комерсиализиране на науката, културата и спорта, вследствие намаляването на субсидиите от държавни и обществени фондове;
  • обстоятелството, че спонсорството влияе на целевите групи в нетърговска ситуация и установява пазарна комуникация в привлекателна, положително настройваща обстановка;
  • фактът, че то решително допринася за постигане и утвърждаване на висок имидж, адекватен с имиджа на спонсорирания, е основата за успешна комуникационна стратегия на спонсора.

 

Просветление

 

Art Express е името на нашата рекламна агенция в Бургас. Основните ни дейности и цели са изработката и разпространението на рекламни материали на територията на град Бургас и региона.

 
 

Ние вярваме в добрите идеи водещи до реални, финансови резултати на нашите клиенти.

 
 
 

С уважение: ...................
Божидар Шивачев

Клиентите говорят

Разгледайте клиентите, за които сме работили през изминалите години. Нашата репутация се гради на техният рекламен имидж:

Опитайте и вие

Ако имате въпроси към нас, моля обадете ни се на телефон +359.899.835.493 или изпратете запитване по e-mail на адрес .

Благодарим ви!